Menu

Toernooi in Zwolle op 13 mei 2023: een succes voor de jeugd van tafeltennisvereniging De Brug.

20230513 zwolle

Met een afvaardiging, van 13 spelers en 8 coaches annex chauffeurs, werd afgereisd naar Zwolle waar de gehele dag achter de tafel werd gestreden, om een leuke prijs, maar vooral om de eer.
Het toernooi in Zwolle is zo georganiseerd dat iedereen ruim aan het tafeltennissen komt. Er is een ochtendprogramma en een middagprogramma met tussendoor een massaal rondje rond de tafel wat altijd voor veel hilariteit zorgt. Iedereen speelt minimaal 8 partijen, soms meer als er finales bereikt worden. Een uitputtingsslag voor zowel spelers als begeleiders. Er werd gestreden door ervaren competitiespelers, maar ook door jeugdspelers die nog geen wedstrijdervaring hebben. Eén van deze spelers (Daniel van der Meer) ging er in zijn eerste toernooi meteen met een prijs ervandoor. Ook Isa van de Kamp en Joas Niesingh tafeltennisten zichzelf naar een prijs.

Terug bij De Brug stond een heerlijke gezonde maaltijd te wachten, waaraan eenieder zich tegoed deed. Miranda Reuvers en Chris (sorry Chris, ben je achternaam even kwijt) waren druk geweest in de keuken om deze maaltijd te bereiden. Traditiegetrouw moest er na de maaltijd weer getafeltennist worden. Mees van der Geer zou die avond afsluiten. Hoe laat het precies geworden is weet ik dus niet. Wel weet ik dat het weer een super sportieve en gezellige dag was met de jeugd van De Brug.

Iedereen bedankt die hieraan een positieve bijdrage heeft geleverd.
Ton de Graaf

terug naar boven