Menu

Februari, de maand van “Sport van de maand”, bij tafeltennisvereniging De Brug.

De zaterdagmiddagen in februari in onze accommodatie stonden traditiegetrouw in het teken van sport van de maand. Een initiatief van “sportstimulering Apeldoorn” om basisschooljeugd kennis te laten maken met verschillende sporten. Een aantal kinderen in de leeftijd van de basisschooljeugd had gekozen om vier keer bij onze vereniging te komen kijken, maar ook om mee te doen. Vier keer op de zaterdagmiddag. De clinics bestonden uit balvaardigheid, mik spelen, slagtechniek voor beginners, en spel elementen. Traditiegetrouw wordt de laatste clinic afgesloten met een toernooi, annex spel competitie.
De afgelopen maand heb ik alleen maar enthousiaste kinderen van verschillende basisscholen gezien, niet alleen kinderen waren enthousiast, maar ook hun ouders die volop bij de training betrokken werden. Ik denk dat we De Brug ook met dit evenement weer duidelijker op de kaart hebben gezet. Het lijkt erop dat we hier een of twee jeugdleden aan over gaan houden.

Deze vier keer zou niet zo’n succes zijn geworden als ik niet wekelijks hulp had gehad van onze eigen jeugdleden. Ook zij hebben hun vrije zaterdagmiddag opgeofferd om De Brug te promoten. Super! Met elkaar worden deze evenementen leuker, maar ook eenvoudiger om te organiseren. Waarvoor dank!

20230228 svdm

Een foto om een kleine impressie te geven hoe het e.e.a. eraan toe gaat.

Ton de Graaf

Meer in deze categorie: « Aftrap en Huisvlijt
terug naar boven