Menu

Familietoernooi.

20221217 familietoernooi

Op zaterdag 17 december werd er bij onze mooie vereniging een familietoernooi voor de jeugd georganiseerd. Een mooi evenement waar iedereen zin in had. De jeugdleden mochten een familielid meenemen; dat kon zijn: vader, moeder, broer, zus, neef, nicht, enzovoort.
Er hadden zich 14 teams opgegeven, waardoor de zaal ruimschoots gevuld was. Een hele mooie opkomst zodat er op acht tafels gespeeld moest worden om de competitie in een dag af te krijgen. De teams zijn verdeeld in twee poules waardoor er twee zeven kampen werden gespeeld. Omdat er via het Daviscup systeem werd getafeltennist moesten er veel partijen afgewerkt worden. Voor een algehele pauze was dan ook geen ruimte, waardoor aan het eind van de dag de meeste deelnemers moe waren gestreden. Iedereen heeft deze dag zeker 36 games gespeeld!
Als wedstrijdleider heb ik vele mooie rally’s voorbij zien komen en soms werd er op het scherpst van de snede gespeeld, maar ik heb geen onvertogen woord gehoord deze dag. Leuk was het dat er buiten de vele sporters ook veel toeschouwers waren om de mannen en vrouwen in de arena aan te moedigen. Een gezellige drukte dus.
Bij de Brug was het zoals zo vaak: “Meedoen is winnen”, dus er was prijs voor iedereen. Tussendoor werd er een overheerlijke soep geserveerd die Chris, die deze dag ook de bar voor zijn rekening nam, had gefabriceerd. Chris, hartelijk dank.

Voor mij goed te vernemen dat iedereen enthousiast naar huis ging en ik thuis nog even na kon genieten van de vele whatsapps over het toernooi die voorbijkwamen.
Iedereen die dit toernooi tot een mooi evenement heeft gemaakt: “Hartelijk dank”.

Ton de Graaf

terug naar boven