Gezellige drukte bij de eerste thuiswedstrijd van de jeugd.

Het was een gezellige drukte op zaterdagmorgen 17 september bij TTV de Brug

20220918 drukte

De eerste competitie-zaterdag bij de jeugd zit erop. Na lange tijd kwamen er nu weer vier jeugdteams uit in de blauwe clubkleuren van TTV de Brug. Het was een gezellige drukte, met coaches, vaders, moeders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s. In de speelzaal waren alle stoelen bezet, dus moest er gestaan worden.
Achter de tafel werd er gestreden om de punten, de wedstrijden begonnen om klokslag 10.00 uur en rond 13.30 uur waren de laatste partijen afgelopen.
Team 4 deed het heel erg goed: Team vier, ons dames team, wist de derby tegen De Veluwe na een 1-0 achterstand om te buigen naar een 4-1 overwinning: Een mooie prestatie. Opvallend was de gezelligheid en de onderlinge sportiviteit. Team 1 met de nieuweling Joas Niesing liet zien waarom dit team verleden jaar net niet gepromoveerd was. Met 10-0 werden de tegenstanders weer naar huis gestuurd. Teams 2 en 3 waren minder fortuinlijk: Na veel spannende wedstrijden en sets in vijf games gingen hun tegenstander met de winst ervandoor! Voor de spelers en trainers wel voldoende aanknopingspunten om de komende weken aan te werken in de trainingen.
Kortom een mooie zaterdagmorgen. Dat er nog velen mogen volgen.

Ton de Graaf (trainer en coach)

Meer in deze categorie: « Tafeltennis; is dat iets voor jou?