Geslaagd Trainingsweekend.

In het derde weekend van augustus 2022, op 19, 20 en 21 augustus 2022, is er door de trainers van TTV de Brug een trainingsweekend voor de jeugd georganiseerd. Een weekend met tafeltennistrainingen, bootcamps, tafeltenniswedstrijden, speurtochten en andere entertainment. Er werd dit weekend gestreden om de gele, de groene, de blauwe en de roze hes. De winnaar van de hes (een ere-kledingstuk) ging de volgende dag met de hes aan de activiteiten in. Er werd bij de Brug gegeten, geslapen, ontbeten, geluncht maar vooral veel plezier gemaakt. Het gaat te ver om alle activiteiten die de revue passeerden hier op te sommen, maar achteraf gezien kunnen we terugkijken op een geslaagd weekend, waarin iedereen op allerlei fronten aan zijn trekken is gekomen. Eén van de hoogtepunten wil ik u niet onthouden en dat is het blacklight tafeltennistoernooi, een toernooi dat mooie plaatjes opleverde.

20220827 blacklight tt

Dit weekend was niet mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van de trainers van De Brug (jullie wellicht bekend), ouders die mee-participeerden in de keuken en senioren die zich als sparringpartners opwierpen. Kortom weer een bewijs dat wij het bij De Brug met z’n allen doen!
En voor de zoveelste keer het motto: “Meedoen is winnen”. Bij TTV de Brug weten ze inmiddels wat dit betekend.

Iedereen (jeugdleden, trainers, ouders en senior-sparringpartners): Enorm bedankt!. Wellicht op naar een volgende editie.

Ton de Graaf (één van de trainers)