3 Bijzondere wedstrijden bij TTV De Brug.

Komende zaterdag 21 mei ontmoet de 'toekomst van De Brug' de 'gevestigde orde' en zullen 3 bijzondere wedstrijden gespeeld worden. Komt dus allen kijken!

logo ttv de brug nieuwsbrief

Zaterdagmiddag 21 mei van 14.00 tot 18.00 uur zal:
- het vlaggenschip van De Brug (ons 2e-divisie-team) tegen het 1e jeugdteam uitkomen.
- het 2e seniorenteam spelen tegen het 2e jeugdteam, de kampioen in de 2e klasse.
- een recreantenteam spelen tegen het aspiranten-competitie-team van de jeugd.

Onze jeugdspelers zijn volop in training voor dit evenement. De vaste coaches zullen de jeugdteams ondersteunen en met raad en daad bijstaan. Deze doorgewinterde tafeltennissers kennen het spel van de 'gevestigde orde' maar al te goed, zodat zij nuttige tips kunnen geven.

De middag wordt opgeluisterd met muziek en poëzie. De bar is uiteraard open; koffie en thee zijn gratis. Omdat het een jeugdevenement betreft, wordt er -zoals gebruikelijk- géén alcohol geschonken.

Komt allen kijken, aanmoedigen, supporteren. Ouders, broers, zussen, alsmede opa’s en oma’s zijn uitaard ook welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het evenement start klokslag 14.00 uur!