Bruggers massaal naar Tilburg.

Zaterdag 13 november gingen vier auto’s met jeugdleden en begeleiders naar het eerste jeugd-ranglijsten-toernooi sinds februari 2019.

Acht spelers met vijf begeleiders vertrokken de bewuste zaterdag om 7.30 uur richting het zuiden. Het toernooi was sterk bezet en alle spelers hadden het zwaar in hun poule. Dat is niet vreemd, want uit het hele land komen hier de beste jeugdspelers hun krachten meten. Met name onze spelers uit de derde klasse hadden het zwaar te verduren. Spelers van het kaliber hoofdklasse en landelijk C vielen hun ten deel. Voor hen net iets te hoog gegrepen, maar zeker zeer leerzaam voor onze jongelui en zij weten nu waarom er getraind moet worden. De mannen uit de hoofdklasse hadden het ook zwaar te verduren, maar wisten toch enkele potten naar zich toe te trekken. In ieder geval moesten hun tegenstanders alles uit de kast halen om met de wedstrijdpunten er vandoor te gaan. Jason mocht na de poule-fase nog een ronde spelen, maar trof een zeer getalenteerde speler die technisch en tactisch een maatje te groot was voor de dappere strijdlustige Apeldoorner. Voor dit toernooi was een speciale ‘Tilburg 13 november app’ in het leven geroepen en op deze app zijn een kleine honderd foto’s gepost. Jan Buizer deelde deze weer op Instagram (https://www.instagram.com/ttvdebrug/). Vele mooie actiefoto’s waarvan ik er één jullie niet wil onthouden. Sylke in volle actie!

20211113 sylke

De dag werd rond 20.00 uur afgesloten met een hapje en een drankje in ons eigen clubgebouw. Een mooie dag! Goed om te zien dat zowel begeleiding als jeugdigen goed met elkaar overweg kunnen en elkaar steunen tijdens de sportieve strijd.

Meer in deze categorie: « De jeugd van De Brug poseert