Is Tafeltennis wat voor jou?

Tafeltennisvereniging De Brug (Zilverschoon 108 in Apeldoorn) organiseert voor belangstellenden 5 ‘trainingen voor beginners’ van elk 1 uur voor maar 25 euro. Een consumptie na afloop is inbegrepen.

De trainingen worden gegeven op dinsdag 7, 14, 21 en 28 september en 5 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in onze speelzaal. Men draagt zaalschoenen zonder zwarte zool. Er zijn tafeltennisbatjes beschikbaar.

De training is bedoeld voor volwassenen en ouderen; niet voor leden van een tafeltennisvereniging.

Voor aanmelden en nadere informatie kunt u zich wenden tot Ton de Graaf (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De deelnemersgroep zal klein zijn (1 of 2 speeltafels) zodat persoonlijke begeleiding mogelijk is. Bij grote belangstelling zal gekeken worden naar extra speelavonden of een aanvullende periode.

20210828 zilverschoon

Meer in deze categorie: « Covid-19-toernooi op 11 juli 2021