Digitale collecte

Binnenkort start er een campagne van het gehandicaptenfonds. De campagne behelst onder andere een “digitale” collecte.

20210319 digicollect

Wij van TTV de Brug dragen het gehandicaptenfonds een warm hart toe, in de eerste plaats omdat zij het belang van onze mindervalide medemens behartigen, maar ook omdat onze vereniging gedeeltelijk bestaat uit paratafeltennissers. De belangen van onze paratafeltennissers worden dan ook voor een gedeelte behartigt door het gehandicaptenfonds.

Via onderstaande link kom je op een pagina waar donaties gedaan kunnen worden voor het genoemde fonds. Het geld zal o.a. besteed worden aan mindervaliden in het algemeen, maar daar hoort ook sporten bij. Een niet onbelangrijk detail in deze is dat de helft van de opgehaalde donaties voor de vereniging is; in dit geval TTV de Brug. Wat ons betreft een win-win situatie.

Mensen bezoek de link en deel deze met zoveel mogelijk familie, vrienden, collega’s en bekenden.

Link naar de collectebus:

Focus op wat jij kunt doen! (digicollect.nl)

Op een mooie “financiële” score.