Menu

Corona: TTV De Brug sluit deur

Hallo Allemaal,

Zoals wellicht bekend heeft de overheid besloten, dat alle sportclubs tot 6 april de deuren moeten sluiten.

Dit betekent, dat alle activiteiten bij De Brug worden opgeschort.

Alle trainingen en wedstijden gaan dus niet door en leden wordt gevraagd, in ieder geval tot 6 april, niet naar de Brug te komen.

De geplande ALV van 25 maart was al in een eerder stadium uitgesteld tot 15 maart, maar ook deze datum wordt nu onzeker.

Met vriendelijke groet,

Rob Willemsen

Namens het Bestuur.

Lees meer...

Basisschool kampioenschap

Basis school Tafeltennis toernooi

Woensdagmidag 29 januari zijn de Apeldoornse basisschool tafeltennis kampioenschap gehouden bij TTV De Brug aan de Zilverschoon.

Via Accres hadden 10 basisscholen zich ingeschreven voor dit jaarlijkse toernooi, die door Accres, TTV De Veluwe en TTV De Brug gezamelijk wordt georganiseerd

De Boemerang, Het Hofpark, De Diamant (Kristal) en de Koningin Wilhelmina  hadden 1 team ingeschreven. De Kring en De Korenaar kwamen met 2 teams. De Mheen en De Schakel waren met 5 teams.  Oosterhuizen met 6 teams en De Horst zelfs met 7 teams.

Al met al een gezellige drukte met 31 teams van elk 2 deelnemers.

Tijdens de poule wedstrijden werd er vrolijk en sportief gestreden om de eerste 2 plaatsen in de poule.

De nummers 1 van elke poule streden vervolgens om de plaatsen 1 tot en met 8, en de nummers 2 voor de plaatsen 9 tot en met 16.

De podium plaatsen waren voor :

                                    1ste : De Diamant

                                    2de  : De Horst

                                    3de :   Oosterhuizen

Omstreeks 5 uur gingen alle deelnemers met of zonder prijs weer vrolijk huiswaarts, na een gezellige en sportieve tafeltennis middag.

Willem Aalders

Lees meer...

Fotoverslag Dubbeltoernooi

Het was een super gezellig dubbeltoernooi bij TTV De Brug; dit jaar met een record aantal teams, verspreid over 3 klassen: De open klasse, een klasse voor 3e/4e klasse spelers en een fun-klasse voor spelers uit de 5e en 6e klasse of met een introducé. Er waren 3 winnende duo's: Andries en Sylke, Ekrem en Ben en tenslotte Dick en Waldo, dat in de finale het koppel Linda en Edwin wist te verslaan in de 5e game met 11-9.

Onder menuoptie Brugotheek is een Fotoalbum toegevoegd met foto's van het Dubbeltoernooi.

  IMG 5346

Lees meer...

Fotoverslag Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen zijn weer gespeeld met 30 deelnemers! Gerrit won zijn partijen in de 5e/6e klasse en Ernst bleef ongeslagen in de 3e/4e klasse. In de open klasse werd de finale gespeeld door Waldo en Edwin, waarbij pas in de 5e en beslissende game laatstgenoemde de partij won. We hebben dus een nieuwe clubkampioen!

 

Onder menuoptie Brugotheek is een Fotoalbum toegevoegd met 31 foto's (dus als je maar 20 foto's per blad bekijkt, zijn er 2 bladen).

IMG 5271

Lees meer...

TTV de Brug “Break even”

  • Geschreven door

Heren 1 en Jonge mannen 1 TTV de Brug “Break even”

3 – 7 / 7 – 3

Zaterdag 28 september werd er weer getafeltennist bij De Brug, van 10.00 uur ‘s morgens tot 19.30 uur ‘s avonds was het gekletter van tafeltennisballen op de tafels te horen.

Om 10.00 uur begon de jeugd aan het Zilverschoon; drie Brugteams speelden om de punten. Het eerste en tweede team gingen met de overwinning strijken en het 3e team verloor nipt met 4–6 tegen het sterke Zwolle. Maar was het wel verlies, ja volgens de statistieken wel , maar omdat ons derde jeugdteam maar uit 2 spelers bestaat staan zij voor aanvang al met 3-0 achter. Als je dan nagaat dat er maar 7 potten gespeeld wordt en je haalt 4 punten dan vraag je je af wie er eigenlijk gewonnen heeft. Samuel ging met drie overwinningen naar huis en samen met Sylke werd ook het dubbel naar binnen geharkt. Heel knap!

Bij team 3 was Dewi vandaag onverslaanbaar voor zijn tegenstanders en bij het eerste jeugdteam liet Michel Visser zien dat er met hem achter de tafel niet te spotten valt; gewoon met drie winstpartijen naar huis.

In de middag trad het eerste Brug team aan tegen het sterke Redstars uit Venray, de gedoodverfde kampioen van deze poule in de derde divisie. De mannen uit het zuiden bleken te sterk voor onze mannen. Bas en Trung deden hun uiterste best, lieten beiden mooi tafeltennis zien, maar gingen in de enkels strijdend ten onder. Waardering van het publiek was hun deel, daar moesten zij het deze middag mee doen. Maar dan is daar nog Waldo: Je zag Waldo zich opladen voor aanvang maar ook tijdens de wedstrijden. De routinier uit deze poel liet zien dat de hooggespannen verwachtingen van vriend en tegenstander niet uit de lucht gegrepen zijn. Met ongenaakbaar en onnavolgbaar tafeltennis wist hij al zijn drie opponenten zonder punten naar huis te sturen. Gezien de statuur van zijn tegenstanders een geweldige prestatie, hier kreeg hij de handen van de toeschouwers voor op elkaar. Ja uiteindelijk een 3-7 verlies, maar gezien de rating van de mannen uit het zuiden van het land een acceptabele prestatie.

Na de eerste drie partijen werd er een korte pauze ingelast waar de Brugdichter de sporters en toeschouwers in mooi Nederlands en met veel elan erop wees waar wij ons bevonden en waartoe wij deze middag bij elkaar waren. Wij waren n.l. bij tafeltennisverenging De Brug om naar gladiatoren te kijken die elkaar achter de tafel met ballen bestrijden, maar na afloop elkaar vriendschappelijk omarmen. De middag werd opgeluisterd door een overheerlijke Irish stew (met dank aan Mike), Guinness en Ierse muziek. Een mooie ambiance waar het goed vertoeven was.

20191001 team1

Bruggers, de volgende thuiswedstrijd is op 26 Oktober tegen het sterke Sittard. Kom onze mannen aanmoedigen. Mike zal weer voor de inwendige mens zorgen.

Tot de 26e oktober.

Ton de Graaf

 

Lees meer...