Menu

De Brug jeugd maakt zich op voor het nieuwe tafeltennis seizoen

Sinds half mei zijn de jeugdleden van de Brug hard aan het werk om fit te raken voor het nieuwe tafeltennis seizoen dat naar alle waarschijnlijkheid in september 2020 van start gaat. Helaas kunnen de voorbereidingen niet in de accommodatie van de Brug plaats vinden, daarom is er wekelijks een bootcamp in het “Mheen” park naast onze mooie accommodatie. Tijdens deze bootcamp wordt er onder andere fysieke aspecten meegenomen, maar ook mentale weerbaarheid en behendigheid passeren de revue.

Het Mheenpark beschikt over een behoorlijk aantal obstakels (obstakel run). Wekelijks passeren onze sporters een 10 tal obstakels. Bij ieder obstakel worden extra oefeningen gedaan de ene keer onder bezielende begeleiding van Bas of Ton, maar ook de jeugdleden dragen zelf oefeningen aan. Na ruim een uur intensieve inspanning is men weer terug bij het start punt “de thuis accommodatie van TTV de Brug” waar nog tijd is voor een eind spel en evaluatie.

Ik denk dat onze jeugdleden over een drietal maanden klaar zijn om fysiek en mentaal fit aan de competitie te beginnen.

Bootcamp iedere maandag van 18.00 – 19.00 , start bij het clubhuis. (uitzondering 2e pinksterdag, dan is de bootcamp eenmalig op dinsdag, zelfde tijd) Ook senioren kunnen aanschuiven. Alle bewegingen op 1,5 meter!

                                                                                Ton de Graaf

Lees meer...

Corona: TTV De Brug sluit deur

Hallo Allemaal,

Zoals wellicht bekend heeft de overheid besloten, dat alle sportclubs tot 6 april de deuren moeten sluiten.

Dit betekent, dat alle activiteiten bij De Brug worden opgeschort.

Alle trainingen en wedstijden gaan dus niet door en leden wordt gevraagd, in ieder geval tot 6 april, niet naar de Brug te komen.

De geplande ALV van 25 maart was al in een eerder stadium uitgesteld tot 15 maart, maar ook deze datum wordt nu onzeker.

Met vriendelijke groet,

Rob Willemsen

Namens het Bestuur.

Lees meer...

Basisschool kampioenschap

Basis school Tafeltennis toernooi

Woensdagmidag 29 januari zijn de Apeldoornse basisschool tafeltennis kampioenschap gehouden bij TTV De Brug aan de Zilverschoon.

Via Accres hadden 10 basisscholen zich ingeschreven voor dit jaarlijkse toernooi, die door Accres, TTV De Veluwe en TTV De Brug gezamelijk wordt georganiseerd

De Boemerang, Het Hofpark, De Diamant (Kristal) en de Koningin Wilhelmina  hadden 1 team ingeschreven. De Kring en De Korenaar kwamen met 2 teams. De Mheen en De Schakel waren met 5 teams.  Oosterhuizen met 6 teams en De Horst zelfs met 7 teams.

Al met al een gezellige drukte met 31 teams van elk 2 deelnemers.

Tijdens de poule wedstrijden werd er vrolijk en sportief gestreden om de eerste 2 plaatsen in de poule.

De nummers 1 van elke poule streden vervolgens om de plaatsen 1 tot en met 8, en de nummers 2 voor de plaatsen 9 tot en met 16.

De podium plaatsen waren voor :

                                    1ste : De Diamant

                                    2de  : De Horst

                                    3de :   Oosterhuizen

Omstreeks 5 uur gingen alle deelnemers met of zonder prijs weer vrolijk huiswaarts, na een gezellige en sportieve tafeltennis middag.

Willem Aalders

Lees meer...

Fotoverslag Dubbeltoernooi

Het was een super gezellig dubbeltoernooi bij TTV De Brug; dit jaar met een record aantal teams, verspreid over 3 klassen: De open klasse, een klasse voor 3e/4e klasse spelers en een fun-klasse voor spelers uit de 5e en 6e klasse of met een introducé. Er waren 3 winnende duo's: Andries en Sylke, Ekrem en Ben en tenslotte Dick en Waldo, dat in de finale het koppel Linda en Edwin wist te verslaan in de 5e game met 11-9.

Onder menuoptie Brugotheek is een Fotoalbum toegevoegd met foto's van het Dubbeltoernooi.

  IMG 5346

Lees meer...

Fotoverslag Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen zijn weer gespeeld met 30 deelnemers! Gerrit won zijn partijen in de 5e/6e klasse en Ernst bleef ongeslagen in de 3e/4e klasse. In de open klasse werd de finale gespeeld door Waldo en Edwin, waarbij pas in de 5e en beslissende game laatstgenoemde de partij won. We hebben dus een nieuwe clubkampioen!

 

Onder menuoptie Brugotheek is een Fotoalbum toegevoegd met 31 foto's (dus als je maar 20 foto's per blad bekijkt, zijn er 2 bladen).

IMG 5271

Lees meer...