2024_slider_1_gebouw
Slide
2024_slider_3_zaal
2024_slider_4_zaal
2024_slider_5_jeugd
2024_slider_6_jeugd
previous arrow
next arrow

Welkom op de website van Tafeltennisvereniging De Brug uit Apeldoorn.

Onze vereniging bestaat dit jaar 75 jaar en hiervoor is een aparte jubileum-pagina ingericht.

Voor onze leden staan onderaan deze pagina enkele snelkoppelingen naar veel bezochte pagina’s. Wanneer u informatie zoekt over onze vereniging, het bestuur en/of bijzondere leden; bezoek dan de pagina’s onder menu-optie “Vereniging”. Wanneer u onze speelzaal wilt bezoeken en op zoek bent naar het adres of een routebeschrijving, bezoek dan de pagina “Contact”.

Heeft u interesse om eens een (vrije) training van de jeugd (t/m 18 jaar), senioren (18+), recreanten (50+) of paraspelers bij te wonen of om mee te doen? Bezoek dan de pagina’s onder menu-optie “Tafeltennis”.


 • Jubileum Receptie

  De receptie werd goed bezocht. Het was een gezellige bijeenkomst van leden, oud-leden en vertegenwoordigers van andere tafeltennisverenigingen.

 • Jubileum uitgave

  De jubileumuitgave (fase 1) is nu beschikbaar. Net als bij de vorige jubileum-vieringen, is er een jubileumuitgave samengesteld met o.m. de teamfoto’s, onze geschiedenis (met aandacht voor de laatste jaren) …

 • Jubileum pubquiz

  Net als in het verre Brug-verleden gaan Gert en Hanny samen de pubquiz weer presenteren in onze mooie accommodatie op vrijdagavond 14 juni 2024, vanaf 20.00 uur. De eerdere uitvoeringen …


 • vrijdag 23 augustuszaterdag 24 augustus
  Training weekend jeugd

Onze sponsors: